Szórakozás

VV Zsuzsi kezelésre szorul? – Nem tudja hol a határ

Nem a napokban történt volt az első kirohanása VV Zsuzsinak, akit korábban indulatai kitörése miatt került kizárásra a ValóVilágból is.

Annak idején nagy vihart kavart a ValóVilág negyedik szériájában Márki Zsuzsi, aki egyik pillanatról a másikra tört ki a luxusbörtönben. A csinos fekete démonnál ugyanis olyan mértékben verte ki a biztosítékot VV Olivér egyik beszólása, hogy a lány szabályszerűen nekiment játékostársának. VV Zsuzsi a keze ügyébe akadó narancsokkal indított rohamot a dumagép felé..

Márki Zsuzsi akkor nem úszta meg egy ejnyebenyével. VV Zsuzsi ugyanis egyértelműen megszegte a villa törvényét, melynek értelmében tilos a játékostársak bárminemű fizikai bántalmazása. A lányt kizárták, s mindenki bízott benne, hogy VV Zsuzsi jobb útra tér. Ám úgy látszik az idomait bátran vállaló lány nem tanult az esetből.


VV Zsuzsinál gyakran szakad el a cérna (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Zsuzsi – úgy tűnik – továbbra sem bír magával, hiszen legutóbb egy újságírót bántalmazott. Egyik cikkének szavaival – miszerint szexmunkát vállalt – nem volt kibékülve a botrányhősnő. Így fényes nappal csúnyán nekiesett az újságírónőnek, akit VV Zsuzsi telefonja fegyelmezőeszközként való alkalmazásával próbált megregulázni. A jelek szerint Márki Zsuzsinak komoly problémái vannak a feszültségkezeléssel. Talán egy feszültségoldó terápia hasznos lenne VV Zsuzsi esetében, ám ehhez az ő változtatási szándéka is szükséges.

A kérdés csak az, Zsuzsi szeretne-e változtatni balhés temperamentumán. A következményeket figyelembe véve, lehet, hogy ő is a változtatás mellett dönt majd. Bár az, hogy pontosan mivel fog járni az újságírót bántalmazó tette, még nem tudni. Ahogy az sem biztos, hogy anyacsatornája, az RTL Klub tesz-e bármilyen lépést – például  Zsuzsi csatornától való eltiltását – az egykori ValóVilág szereplővel szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik