Szórakozás

Két nő között vívódott a magyar színész

Hujber Ferenc bevallotta, megesett, hogy kapcsolatban élt, mégis kacérkodott más lányokkal. Két nőbe azonban sosem volt egyszerre szerelmes.

Szerelmi háromszögbe keveredett Hujber Ferenc. A színész a Magyar Televízióban sugárzott Hacktion sorozat főszereplőjeként találta magát pikáns helyzetben. A hírességet imádják a nők, sármos, sikeres és szenvedélyes csakúgy, mint az általa megformált András. Színész és szerep tökéletesen megtalálták egymást, egy dologban mégis különböznek. Ellentétben karakterével Feri sosem őrlődött sokáig két nő között, mindig pontosabb tudta, kihez húz a szíve.

„Bevallom, megesett, hogy kapcsolatban éltem, mégis kacérkodtam más lányokkal. Két nőbe azonban sosem voltam szerelmes egyszerre, mindig egyértelmű volt számomra, kivel szeretnék lenni, még akkor is, ha ez az aktuális kapcsolatom végét jelentette.” – vallotta be a színész.

Hujber Ferenc elárulta, hogy mint minden férfi, ő is azokat a nőket kedveli, akik egyszerre szenvedélyesek és bújósak, megbízhatóak és szeszélyesek. Oroszlán Szonja és Gubík Ági a sorozatban a két végletet képviselik, így a színész szerint nem csoda, ha Andrásként mindkettőjükért bolondul.

„Az életben szerencsés vagyok, hiszen a feleségemben, Cintiában megtaláltam mindent, amire vágyom. Nem tagadom, mindketten szenvedélyesek vagyunk, és sokáig szoktuk egymást, de az első perctől tudtuk, hogy együtt akarjuk leélni az életünket” – árulta el a Hacktion sztárja.

Mi lesz a szerelmi háromszög vége, és hogyan küzdenek meg a szereplők a hacker világ támadásaival és zűrös érzelmeikkel egyszerre? Kiderül a Hacktion új részeiből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik