Szórakozás

Iszik vagy beszél? Sztárok, akik inkább ne ittak volna

Bár az Irigy Hónaljmirigy formáció tagja, Ambrus Zoli, nem ivott sokat, elcsípett nyilatkozatában mégis illumináltnak tűnt.

Talán már meg is bánta ittas állapotban tett nyilatkozatát Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagja, aki nemrég egy bulin öntött fel a garatra. Bár a zenész állítása szerint csak két sört gurított le, mondatai igencsak darabosan hagyták el a száját. Azonban nem ő az egyetlen, aki ismert ember létére, mit sem törődve a kamerák vagy a sajtó szemfülességére nyilatkozatot tett.Így volt ezzel Hujber Ferenc színész is, aki bár nyilatkozni nem kívánt, egy interjú során – ahol valójában Majkát faggatták ─ addig feszült nála a húr, hogy a riporter kameráját végül négy emelet magasból le is hajította. Bár nem volt ennyire harcias, de Fluornak is meggyűlt a baja az alkohollal.

A Mizu sztárja anno Kiszel Tünde intim testrészére tett megjegyzést, illuminált állapotban. A dumagép nem büszke arra, amit tett. Ám ezzel beírta magát nemcsak a részegen nyilatkozók sorába, hanem a legnagyobb botrányok listáját is tovább duzzasztotta. Hiszen a naptárdíva másfél milliót kért és kapott Fluor szidalmazása miatt. A sort még hosszasan lehetne folytatni olyanokkal, mint Pataky Attila, vagy szinte bármelyik valóságshow-szereplő garatra öntésével.

Bár akkor senkinek sem tűnik fel, hogy ittasan mennyivel felszabadultabban nyilatkozik, a neten keringő videók örökre bizonyítják, hogy mi is hagyta el egy-egy ismert ember száját ittas állapotban. Elég csak VV Gombi ominózus estéjére gondolni, aki szerelmével való beszélgetését követően nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után élvezettel énekelte, hogy „Jól vagyok, igen jól vagyok…!”. A másnap azonban – ahogy Gombinál is – egyik ittasan nyilatkozó celebnek sem telthetett jól, mikor szembesültek illuminált állapotban elkövetett nyilatkozataikkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik