Szórakozás

Erotikus főzőműsorral sokkol VV Jerzy

A gasztronómiai élvezeteket, és az erotikát párosítja új műsorában VV Jerzy.

Nagy dobásra készül az egykori ValóVilág-szereplő, Jerzy. A fiú egy megújuló internetes televízión, saját készítésű műsorral jelentkezik.
“Erotikus főzőműsorként jellemezném a sorozatot” – mondta el a Hír24 kérdésére Jerzy. – “A felvételek már elkezdődtek, én fogok főzni, ám hogy izgalmasabb legyen, minden adást két csinos lány segítségével veszünk fel, akik bugyiban és kötényben asszisztálnak a finom falatok elkészítéséhez” – tette hozzá a fiú, aki azt vallja, a nézettséghez szükség van egy kis botrányra is.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Azt is megtudtuk, a műsorban hazai hírességek is feltűnnek majd, persze, leginkább a realityk vagy az erotika világából. Baukó Éva, Terry Black, Müller Attila, Alexandra Diamond, Pákó és az egykori megasztáros Szecsődi Karcsi már igent mondtak a felkérésre.

A Spirál Tévé programigazgatója, Németh Vivien kérdésünkre elmondta, egy fiataloknak szóló csatorna megújításáról van szó, amelyben több erotikus tartalom lesz, de semmiképpen ne pornótévére gondoljunk.
“Jerzy műsorában sem várható szex – ráadásul főzni is meg lehet tanulni belőle – és a csatorna többi produkciójában sem. Pesze olyan tematikában gondolkodunk, ami sok embert érdekelhet. Lesz plasztikai műtétekhez  kapcsolódó dokumentumsorozatunk, de tervezünk drogprevenciós és egyéb felvilágosító műsorokat, talk show-kat is” – mesélte el Vivien.

A megújuló internetes tévé előre láthatóan néhány hét múlva indul el, heti öt napon, napi tíz órás anyaggal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik