Szórakozás

Szexklipet forgat a TV2 gátlástalan sztárja – részletek

A buli, a jókedv, a csajozás és az erotika hangulatában készül ÖsszeEsküvők Marián első klipje, a Semmi gátlás.

Amióta kijött az ÖsszeEsküvők Rezidenciájáról zenei karrierjére koncentrál Marián. Első dalszövege már el is készült, és a klip ötlete is megszületett. “A Semmi gátlás című dal és klip terve jóideje a fejemben van. Pacsai Márk zeneszerző, producer is látott benne fantáziát, nagy valószínűséggel vele készítem el” – mesélte Marci. Az ajkai fiú hozzátette, Márk idejét eddig Tolvai Reni eurovíziós felkészítése foglalta le, de reméli, hogy végre belekezdenek a munkálatokba.


Fotó: TV2

“Táncos lányok is közreműködnek a klipemben majd. A fiúk és lányok között pedig fülledt, erotikus hangulat uralkodik majd. Azt nem mondanám, hogy 18+-os lesz a felvétel, hiszen szempont, hogy a zenetévék is leadják majd, de lehet, hogy elkészítjük a szexcentrikusabb változatát is a felvételnek” – mondta el a Hír24-nek Marián, akinek az első klipjében máris helyet kapott a szintén ÖsszeEsküvőkből megismert Mása.

“Amíg nincs készen a klip, addig a munkálatok csak viszik a pénzemet. Néha el is kedvetlenedek, de még mindig remélem, hogy van helyem a zenei piacon” – tette hozzá Marci, aki a reménybeli bevételekből kétgyermekes barátnőjét, Mását is támogatná.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik