Szórakozás

Újabb balesetek az utakon

Ma reggel több autóbaleset is történt az utakon, ami korlátozza a közlekedést. Lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető szakaszát, és a 82-es utat is. Utóbbi koradélutántól újra járható.

Ismét lehet közlekedni a 82-es főúton, amelyet egy baleset miatt zártak le csütörtök reggel. Kómár Viktória, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a nap folyamán Vigántpetend és Tótvázsony között időszakos útlezárásokra kell számítani, amíg a hómarók tisztítják az utakat.

Korábban történt:

Egy korábbi baleset műszaki mentése miatt lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető szakaszát a 30-as kilométernél. A mentés idejére a forgalmat az 1-es útra terelik.

Egy másik baleset miatt a 82-es utat is lezárták Cseszneknél. A Győrt Veszprémmel összekötő főúton, a cseszneki szerpentinen árokba borult egy kamion. A balesetben a sofőr súlyosan megsérült. Amíg a műszaki mentés és a helyszíni szemle tart, az utat lezárták. Kómár Viktória, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelem sajtószóvivője hozzátette, hogy a Dudar és Csetény közötti mellékút sem járható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik