Szórakozás

Durva lesz az új magyar valóságshow – Iratmacával sokkolnak

Hamarosan rajtol a Viasat3 legnézettebb realityje, az Éden Hotel 2. A kezdő tíz játékos között ezúttal is érdekes karakterek tűnnek fel.

Több hétnyi mexikói forgatás után, hamarosan hazatér az Éden Hotel stábja, hogy elvégezze az utómunkálatokat az Éden Hotel második évadának adásain. A kezdő játékosok bemutatkozó videói azonban már most megtekinthetőek a csatorna honlapján. A látottak alapján biztosak lehetünk benne, hogy ahogy az előző szériában, úgy a második évadban is izgalmas fordulatokra számíthatunk. Legalábbis a kezdőcsapat tíz játékosát elnézve. Köztük ugyanis érdekes, már-már polgárpukkasztó karakterek is megtalálhatóak. Ilyen Éden Kíra, aki magát csak iratmacának titulálja bemutatkozó filmjében. A mindössze húsz éves lány elmondása szerint nem tudja értelmezni a  ’szerelem’ szavunkat, hiszen még sosem tapasztalhatta meg, milyen is szerelmesnek lenni. Ennek talán az is oka lehet, hogy nőies külseje, férfias belsőt takar. A szőkeség olyannyira gátlástalan, hogy attól sem riad vissza, hogy érdekből hazudjon.

Míg Kíra a játék minden pillanatát szeretné kiélvezni, addig Végh Krisztián szeme előtt csak a győzelem lebeg. Az autószerelőként dolgozó fiú ugyanis külföldi vállalkozását indítaná be a huszonöt milliós nyereményből. Azt még nem tudni, vajon ő lesz-e a befutó, de problémái mindenképp lesznek majd a játék során. A fiatal izomkolosszus ugyanis napi négy órát edz, s állítása szerint, ha kimarad a reggeli turmixa, úgy érzi, az egész napja kárba veszett. Vajon hogy viseli majd a konditerem és turmix nélküli negyvenfokos klímát a kigyúrt csábító?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik