Szórakozás

Visszatért a képernyőre Barta Sylvia – Betegségéről vallott

A TV2 egykori időjósa hosszú ideig nem hallatott magáról. Most azonban megtörte a csendet, és vallott gyógyíthatatlan betegségéről.

Évekig a TV2 meghatározó képernyőse volt Barta Sylvia. A szépséges műsorvezető hosszú ideig adott hírt az időjárásról, aztán váratlanul visszavonulót fújt, hogy a családalapításra koncentrálhasson. Barta Sylvia azóta két gyereknek adott életet, s bár rövidebb időre fel-feltűnt az RTL Klubon, keveset hallatott magáról. Most azonban egy szomorú apropó kapcsán újra kamera elé állt. Kiderült, hogy a volt időjős gyógyíthatatlan betegségben szenved, mely mindennapjait is megkeserítette.

Barta Sylvia tavaly nyáron járta meg a poklok poklát. Második kislánya születése után ugyanis furcsa tüneteket tapasztalt. Lassan oldódó ízületi merevsége nem akart szűnni, s amikor már bokája, térde, csuklója is annyira fájt, hogy nem tudott kikelni az ágyból, orvoshoz fordult.
“Kisízületi gyulladás. Időnként vándorol a fájdalom és a gyulladás, időnként fellángol. Ez pedig hihetetlen fájdalommal jár” – mesélte az RTL Klub Fókuszában Sylvia.

A családanyának egy-egy kialvatlan éjszaka után ízületei úgy begörcsöltek, hogy mozdulni sem bírt. Barta Sylvia azóta megtanult együtt élni az artritissel, mely  bár gyógyíthatatlan, gyógyszeres kezeléssel kordában tartható.
“Ugyan ez egy gyógyíthatatlan betegség, de időben észrevettük, korai stádiumban. Ez szinten tartható, ezzel lehet együtt élni. Rajtam az utcán nem látják, hogy bármilyen betegséggel küszködök” – árulta el reményteljesen az RTL Klub Fókuszának a volt műsorvezető, aki ádáz küzdelmet folytat fájdalmas betegségével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik