Szórakozás

Titokzatos betegség kínozza a ValóVilág sztárját

Továbbra sem tudják, mi állhat VV Zsófi betegségének a hátterében. A szőkeség teljesen tanácstalan egészségi állapotát illetően.

Ijesztő hírek kaptak szárnyra VV Zsófi egészségi állapotát illetően. Ahogy azt korábban is látni lehetett, a szőke ciklon jelentős változáson ment keresztül az utóbbi időben, ám megváltozott külsejének okairól eddig nem szívesen beszélt. “Vádoltak engem mindennel. Alkoholistának neveztek, dagadtnak tituláltak, voltam én már minden” – szomorkodott a ValóVilág egykori játékosa, akinek egy komoly egészségügyi probléma állt hízása hátterében. – “Két évig nem jött meg a menstruációm, és erre kaptam egy gyógyszert. Csakhogy ennek lett egy nem várt mellékhatása, iszonyatosan bevizesedtem.”

Zsófi egyre tanácstalanabb, és az orvosokba fektetett bizalmát is elvesztette.
“Rengeteg laborvizsgálaton estem át, de semmi nem derült ki. Az orvosokból már kezd elegem lenni, hiszen az elején mindegyik nagyon lelkes. Az eredmény viszont elmarad, és végül nem tudnak semmit sem mondani. Azt is tanácsolták már, hogy kezdjek el fogamzásgátlót szedni, hátha az segít. Én viszont úgy érzem, ez nem megoldás. Próbálok valami alternatív gyógymódot keresni, de teljesen tanácstalan vagyok” – nyilatkozta a szőke ciklon, aki bár tünetmentesen éli a hétköznapokat, szeretné, ha egészségügyi problémái teljesen megszűnnének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik