Szórakozás

Már Wolf Katihoz sem megy ki az ügyelet

Váratlanul rosszul lett Wolf Kati lánya, akihez azonnal riasztották az ügyeletet. Ám az nem tudott kimenni az énekesnő gyermekéhez.

Minden előzmény nélkül lett rosszul Wolf Kati nagyobbik lánya, akinek állapota egyik percről a másikra romlott. A kislány a hasát fájlalta, s szemmel láthatóan nagyon rosszul érezte magát. Mivel a gyerek fájdalmai nem enyhültek, Wolf Kati párjával együtt úgy döntött, hogy kihívják az ügyeletet. Azonban a vonal túlsó végén elkeserítő választ kapott az énekesnő. „Szinte letaglózott, amikor a vonal túlsó végén azt felelték, hogy ha akarom, vigyem a gyereket kórházba, de akár meg is várhatom a reggelt, mert nem tudnak kijönni. Azt az érzést nem kívánom senkinek…” – árulta el az X-Faktor felfedezettje, aki mindvégig vakbélgyulladásra gyanakodott.

Szerencséjére Jankának nem ez volt a problémája, ám ez csak azután derült ki, miután a háziorvos kezelésbe vette a gyereket. Hogy pontosan mi volt a baja Jankának, s a szörnyű estét hogyan tudta feldolgozni az X-Faktor felfedezettje kiderül a Best legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik