Szórakozás

Először beszél betegségéről az TV2 egykori sztárja

Ízületi gyulladástól szenved az TV2 egykori időjósa, Batha Sylvia. A híresség elárulta, időnként annyira komolyak a tünetei, hogy még a kislánya haját sem tudja copfba fogni.

Sylvia az RTL Klub Csak csajok című műsorában elmondta, egész életében derékfájós volt, amin jó ideig nem is csodálkozott, hiszen versenyszerűen sportolt. Ám első gyermeke születése után erősödtek tünetei, ráadásul a csuklója és a térde is hasogatott. Második terhességével egyidőben azonban megszűntek a fájdalmai, azt gondolta, minden rendben lesz.

Ám egy-két év elteltével ismét jelentkeztek a panaszok, igaz nem a megszokott helyen, hanem az úgynevezett kisízületekben. Sylvia annyira szenvedett, hogy már aludni sem tudott. Ekkor fordult ismét orvoshoz. Kiderült, ízületi gyulladása van. Mivel időben felfedezték nála a betegséget, gyógyszeres kezeléssel meg lehetett szüntetni fájdalmait, igaz a pirulákat azóta is folyamatosan szednie kell. Emellett fontos, hogy egészségesen táplálkozzon, illetve rendszeresen mozogjon, amit az ex-időjós be is tart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik