Szórakozás

Rengeteget piálnak az RTL felfedezettjei

Sebestyén Balázs sem állta meg szó nélkül, és tegnap este beszólt a VV 4 játékosainak. Azt állította, hogy mióta visszaköltöztek a luxusbörtönbe, meglehetősen sokat alkoholizálnak.

Tagadhatnánk ugyan, de nincs értelme, hiszen a nézők is látják, valóban sokat isznak a ValóVilág játékába visszaköltözött ex-villalakók. Ráadásul a mostani játékosokat is beleviszik a rosszba, ugyanis mióta bevonultak a luxusbörtönbe, Attiláék is többet piálnak. Azt egyébként eddig is megállapíthattuk, hogy Alekoszék bandája valóban jóval több alkoholt fogyasztott a játék során, sőt a negyedik szériában szereplők sokkal kevésbé voltak visszafogottak, mint utódaik. Éppen a pityókázás, és a hangoskodás okozta Kinga, a szokásosnál is nagyobb kiborulását. A szöszi lány kijelentette, nem bírja elviselni a VV 4 játékosait, és a hét végig biztosan összeugrik majd velük.

De Kingának természetesen nem csak Szandikáékkal van baja. Már a játék elejétől kezdve elemi ellenszenvet érzett Seherezádé iránt, ami mostanára sem változott meg. Többek között ennek köszönhető, hogy Seri végül rá tette a zöld kendőt, így a két szőke végre összemérheti erejét egy párbajon. Azt ugyebár tudjuk, hogy a hisztis szőke már visszatért egy párbajról, míg Seherezádé eddig sosem hagyta el a villát, így a luxusbörtönön kívül megítélése kérdéses. Vasárnap este azonban minden kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik