Szórakozás

Életveszélyben van az RTL Klub üdvöskéje? Egész testében remegett

Láthatóan rosszul viselte VV Seherezádé, hogy vasárnap este a villalakók őt küldték párbajozni. A szőkeség annyira ideges volt, hogy egész testében remegett.

Mint ahogyan arról már a Hír24 beszámolt, sokan attól tartottak, hogy a szőke bombázó rosszul lesz a vasárnapi ceremónia alatt és mentőt kell hozzá hívni. Bár láthatóan valóban nagyon rossz bőrben volt, szerencsére mégsem volt szükség orvosi beavatkozásra. Erre egyébként lenne lehetőség, hiszen – mint ahogyan azt már megírtuk – a játékosok egészségi állapotát 24 órán keresztül figyelik. Amennyiben a show készítői, vagy éppen a szakemberek úgy ítélik meg, hogy valaki rosszul van, vagy másképp viselkedik, mint általában, úgy haladéktalanul kórházba viszik. Erre egyébként az előző szériában volt példa, amikor Lacinál szívinfarktusra gyanakodtak. Természetesen a játékszabályok azt is lehetővé teszik, hogy a villalakók feladják a versenyt, ha úgy ítélik meg, hogy egészségi állapotuk már nem teszi lehetővé a folytatást. VV Lacival éppen ez történt. Az egykori villalakó később elmondta, a bezártság és a stressz okozta nála az ijesztő tüneteket.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Egyesek szerint Seherezádé is veszélyben van, hiszen láthatóan kimerült. Nem tudni, szervezete hogyan reagál majd a vasárnapi párbajon. Édesanyja szerint azonban ettől nem kell tartani. Seri erős és oroszlánként küzd majd a villában maradásért. Ditti a Hír24-nek azt mondta, nem kell félteni a lányát, ugyanis lelkileg nagyon erős, ezt már több helyzetben, a villán kívül is bebizonyította. A büszke mama szerint Seherezádé az a típus, akit a versenyhelyzet inspirál, és bár lehet, hogy előtte gyengének tűnik, a finisben mindig a maximumot nyújtja. Ditti nem tart attól, hogy Serivel a nagy feszültség miatt bármiféle baj történhet. Erre egyébként korábban sem volt példa. Ráadásul az édesanya tisztában van azzal, hogy a párbajon is figyelik majd a játékosokat, és nem hagynák magára Serit. Ditti abban is bízik, hogy szerettei látványa szintén megerősíti lányát, mint ahogyan az is, hogy a régi VV-sek hétfőn beköltöztek a luxusbörtönbe. Az édesanya szerint jól alakulnak a dolgok Seherezádé és Gombi között. Úgy véli, lányának éppen fiúk az esetei, ráadásul Serit a romantikával könnyen le lehet venni a lábáról. Ditti biztos abban, hogy ez az impulzus is plusz töltettel szolgál majd ahhoz, hogy lánya nyertesként térhessen vissza a hétvégi megmérettetésről.

Balázs ismét keményen beszólt a villalakóknak. Ezúttal a frissen beköltözötteket sem kímélte. Részletek, itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik