Szórakozás

VV Gergő pofára esett: kénytelen lesz újra konyhán dolgozni?

VV Gergő elhagyva a ValóVilág luxusbörtönét főzős műsor beindítását tervezte. Ám a csatornák eddig nem kapkodtak az Alfahím műsorötletéért.

Tele volt tervekkel és ötletekkel VV Gergő, amikor elhagyta a ValóVilág luxusbörtönét. A korábban szakácsként tevékenykedő Alfahím egy saját főzőműsort szeretett volna, ám terve egyelőre meghiúsulni látszik.

„Voltak ilyen irányú elképzeléseim, de egyelőre ezek jegelve vannak. Nagy a válság a televíziós piacon is, így egyelőre azt a választ kaptam, hogy pénzhiány miatt nem indítanak be ilyen jellegű műsort. Talán majd később” – fűzte hozzá reménytelien VV Gergő, akinek ha nem marad más választása, fakanalat kell ragadnia egy étteremben. „Egyelőre parkolópályán van a műsorötletem kivitelezése. Így ha nem lesz más lehetőség, visszamegyek dolgozni. Ez még azonban nagyon a jövő zenéje” – mesélt VV Gergő, akinek legfőbb támasza barátnője. Ám egy apró szépséghiba megnehezíti kapcsolatukat.
„Jól megvagyunk Csillával, minden szép és jó. Egy apró szépséghiba azonban van a dologban: a távolság. Az én elfoglaltságaim ugyanis Pesthez kötnek, ő viszont szeretne Siófokon maradni. Igyekszem ingázni a két város között, és a lehető legtöbb időt vele tölteni, de nem könnyű” – mesélte őszintén a villa egykori Alfahímje, aki új hobbijában szeretne most kiteljesedni. „Nemrég egy raliversenyen vettem részt. Annyira magával ragadott ez a sport, hogy úgy éreztem, ezzel szeretnék a jövőben foglalkozni. Most bejegyzett navigátorként fogok versenybe szállni” – árulta el VV Gergő, aki nagyon várja már, hogy volán mögé ülhessen.

 

Viszont meglepő fejleményeket tartogatott a tegnap este, hiszen VV Kinga volt az a villalakó, akinek a párbaj után el kellett hagynia a ValóVilágot. A frissen kiesett lány úgy tűnik, Gergő barátnőjével, Csillával pillanatok alatt megtalálta a közös hangot. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik