Szórakozás

Pikáns fotók készültek a VV bombázójáról – Hamarosan pucéran pózol?

A legjobb harminc közé került VV Veronika a 2012-es playmate válogatáson. A lány örömében szinte nem találta a szavakat a hír hallatán.

Régi nagy álma teljesülhet VV Veronikának, akit a legjobb harminc közé választottak a 2012-es playmate-válogatáson. A ValóVilág egykori szereplője örömtelien újságolta sikerét. „Most tudtam meg, hogy beválogattak a legjobb harminc közé. Annyira örülök, el sem hiszem” – nyilatkozta a Hír24-nek lelkendezve VV Veronika, aki nem számított ekkora sikerre. „Régi nagy álmom, hogy a nyuszis magazinban szerepelhessek. Egy egész napot voltam a válogatáson. Rengeteg képet készítettek rólam, s még kisfilm is készült” – árulta el a fiatal lány, akinek egyetlen nyomós érve szól a vetkőzés mellett. „Szeretek szerepelni, és ezért is szeretnék playmate lenni. Ezt a zsűrinek is elmondtam, akik viccesen csak annyit jegyeztek meg, hogy ezzel a szereplési vágyammal ők is tisztában vannak” – mesélte mosolygósan a szilikoncica, akinek plasztikai beavatkozásai is csúszhatnak a verseny miatt.


Fotó: RTL Klub

„Most az interneten lehet rám szavazni, remélem, hogy sok szavazat érkezik majd” – mondta lelkesen Alekosz exe, aki viszont cáfolta az elmúlt napokban felröppent pletykákat. “Ahogy korábban is mondtam, lesznek még plasztikai műtétjeim. Az, hogy mikor, pontosan nem tudom. A híresztelésekkel ellentétben nem kivetetni szeretném a szilikont a számból, hanem inkább töltetni kívánom. Az orrműtétemről sem mondtam le, de ha komolyabbra fordul a verseny, biztos nem mostanában fog sor kerülni a műtétekre. Az ugyanis sokat rontana az összképen” – áradozott a plasztikcica, aki nem tud betelni a playmate-versenyen elért előkelő helyezésével.

Ha elmúltál 18 éves, és kíváncsi vagy Veronika adatlapjára, kattitnts ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik