Szórakozás

Csodával határos módon épült fel a magyar modell

Kitartó munkával, a csodával határos módon épült fel balesetéből a szexi fitneszmodell, Utassy Dominika.

Négy éve, egy esés következtében törte el nyakcsigolyáját Utassy Dominika. A baleset után kétséges volt, a fiatal lány felépül-e valaha, ám mára teljesen egészséges, sőt tavaly fitneszmodell világbajnokságot nyert junior kategóriában.

Dominikának mindig is nagy szerepet játszott az életében a sport, hatéves kora óta versenyszerűen úszik, és a mozgás iránti szeretetének köszönheti, hogy felépült a balesetből. A lány elmondta, példaképe, az egyik leghíresebb magyar fitneszmodell, Toldi Zsuzsi, és az ő hatására kezdett el testépítéssel foglalkozni, amelyben gyorsan nagy sikereket ért el.

Dominika azonban egy valamit nehezen tud megszokni, ami nem más, mint a fitneszétrend.
“Csirkemell, brokkoli, kígyóuborka… ez elég unalmas” – vallja. A versenyekre való felkészülés azonban nem csak a lányt, a családtagjait is megviseli, ilyenkor Dominika sokkal feszültebb és ingerlékenyebb.

A junior világbajnok nem viszi túlzásba az izomnövelést, hiszen úgy tapasztalta, nem ez a legfontosabb a versenyeken. Dominika azt is elárulta, rendőrnő szeretne lenni. “Elég makacs és irányító típus vagyok, és az egyenruha, meglehetősen szexi” – indokolta döntését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik