Szórakozás

Toldi Zsuzsa lett a világ legjobb testű nője

A fitnesz-modell világbajnok, Toldi Zsuzsa úgy véli, a rendszeres edzés, az egészséges táplálkozás és a jó genetika a siker titka.


Magyarországon évek óta nincs ellenfele Toldi Zsuzsának, idén pedig a világ legszebb testű nőjének választották. A fitnesz-modell kategóriában induló lány előbb a WABBA németországi versenyén szerzett aranyérmet, majd az IBFF-nél kapta meg a világbajnok címet. A debreceni szépség februárban újra megméretteti magát.

„Heti öt alkalommal edzek és az egészségem megőrzése érdekében a táplálkozásra is nagyon odafigyelek. Nem csak a hétköznapokon, de a sok helyen nagy eszem-iszomról szóló ünnepeken is sok gyümölcsöt fogyasztok, a süteményekkel és a körettel csínján bánok. Ha alkoholról van szó, csakis a száraz bor jöhet szóba, természetesen az is mértékkel ” – mondta el Zsuzsa a Hír24-nek.


Fotó: Miskolczi János

„Most újra elkezdtem a felkészülést, februárban az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett ohiói Arnold Classic versenyen veszek részt. Hiába vagyok tizennégyszeres magyar és többszörös világbajnok, az amerikai mezőny nagyon erős. Megszállottként edzek, de eközben vigyáznom kell arra is, nehogy túl izmos legyek és elveszítsem a nőiességemet” – tette hozzá Zsuzsa, aki azt sem tagadja, hogy a kemény munka mellett, a  megfelelő genetikai adottságok is szükségesek a bajnokká váláshoz.


Fotó: Miskolczi János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik