Élet-Stílus

Ön mit sportol?

Három újfajta fitneszedzést mutatunk be, amellyel könnyedén formába hozhatják magukat.

Az ország egész területét ellepték a legújabb sportformák, így Győrben és környékén is bárki könnyen találhat magának zumba, kangoo vagy éppen hot iron edzést, ahol gyorsan formába hozhatja magát.

Zumba

A három mozgásforma közül talán a zumba volt az első őrület, ami hatalmába kerítette az alakformálásra kiéhezett jógát és pilatest megunt hölgyeket. Ez az edzés az egyik legfelszabadítóbb, hiszen tulajdonképpen a latin táncok és az aerobik keveréke. Miközben a sok nő riszál, csak úgy röppenek le róluk a kilók, s mindez úgy, hogy közben nem szenvednek vagy sanyargatják  magukat.

Kangoo

A Kangoo cipők előbb feltűntek hazánkban, mint a zumba, viszont valami oknál fogva később kaptak rá a sportolni vágyók. Az edzés nagyon intenzív, mégis a speciálisan kialakított lábbeliknek köszönhetően kevésbé terheli meg a szervezetet. Az órák energikusak, pörgősek, rengeteg endorfin szabadul fel egy-egy alkalommal, így szintén nem azt érzi az ember lánya, hogy szenvedve peregnek le róla a kilók.

Hot Iron

Az egyik legújabb és egyben legkíméletlenebb edzésfajta a mozogni vágyók részére. Rendkívüli hatása van zsírégetés terén, intenzitása miatt. A Hot Iron során személyre szabottan meghatározott méretű súlyzóval folyik a csoportos edzés. A rendszeresség fontos ebben az edzésformában, hiszen az elején az állóképesség fokozása, az alapozás történik meg, majd elindul a fogyás, s végül kialakul egy masszív izomzat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik