Szórakozás

VV Bandika még mindig őrzi ártatlanságát

Bár a nők folyamatosan környékezik VV Bandikát, az egykori ValóVilág játékos még mindig őrzi szüzességét. Míg Bandika szárnyait bontogatja, legjobb barátnője, VV Melinda révbe ért.

Hónapokkal ezelőtt óriási reményekkel költözött be a ValóVilág villájába Melinda és Bandika. Míg a közgazdász lány leginkább az állatvédelemre kívánta felhívni a figyelmet szereplésével, addig Bandika abban reménykedett, hogy a villában végre elveszítheti féltve őrzött szüzességét. A két játékos azonban hamar kényszerült elhagyni a ValóVilág luxusbörtönét, s bár életük kiesésük után felpezsdült, mostanra minden visszaállt a régi kerékvágásba. „Már nem vállalok hétvégi haknikat. Egy ideig nagyon jó volt ez a pezsgés, de most már meguntam a dolgot” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Melinda, aki kissé megcsömörlött a hirtelen jött népszerűségtől. „Egy darabig élveztem ezt az egészet. Aztán le is csengett, meg is untam, elég volt” – tette hozzá a közgazdász lány, aki egészen másfajta karrier építésébe kezdett. „Az állatok védelme, mindig is központi szerepet játszott az életemben. Most erre szeretnék összpontosítani és felhívni a figyelmet az állatok védelmére. Egy menhely kialakításán dolgozom, remélem, hogy összejön a dolog” – tette hozzá az egykori férfifaló játékos, aki mostanra megállapodott.

„A párommal, akit nem sokkal a villalét után ismertem meg nemrég össze is költöztünk. Boldog vagyok és jól érzem magam a bőrömben. Ennél nem kell több” – árulta el VV Melinda, aki továbbra is szoros barátságot ápol Bandikával. A fiatal fiúnak azonban nem sok minden változott az életében mióta kijött a villából. „Ugyanúgy járok iskolába, ahogy előtte. Nincs semmi extra az életemben, csak telnek a napok” – árulta el VV Bandika, akinek legfőbb vágya még mindig nem teljesült. „Mindig van körülöttem egy-két lány. Lehetne komolyabb is, de nem tudom mi lesz még. Mindenesetre a helyzet nem sokat változott. Semmilyen téren sem. Még mindig szűz vagyok” – osztotta meg bánatát a Hír24-el VV Bandika, aki már kezd beleunni az állandó várakozásba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik