Szórakozás

Pszichológusra szorul a ValóVilág kirúgott sztárja – Megalázták

Többen jelezték már VV Bandinak, hogy nem ártana, ha pszichológushoz fordulna. ValóVilág szüze a Hír24-nek azt mondta, ő is úgy látja, sokat segíthetne rajta egy szakember.

Az egykori villalakó édesapja korábban a Hír24-nek azt állította, fia lelki sérült. Ez szerinte azért van, mert Bandikát terror alatt tartotta az anyja. A szűz srác szerint ez ugyan túlzás, de azt nem tagadja, nincs minden rendben közte és mamája között. Ezt egyébként letagadni sem tudná, hiszen az cseppet sem normális, hogy 5 éve egyetlen egyszer sem kereste fel mamáját, akitől 15 évesen elköltözött az apjához.

Bandi egyébként azzal vádolja szüleit, hogy mindig túl szigorúan fogták őt. Nem állítja, hogy ettől lett túlzottan félénk, de persze ezt sem zárható ki. Az azonban minden bizonnyal hozzájárult nem mindennapi jellemének torzulásához, hogy gyerekkorában többször megalázták. Bandi először beszélt arról, hogy iskolatársai gyakran csúfolták, ami őt nagyon bántotta. Bár a pszichológusok állítják, a szexuális zavarokban szenvedő fiatalokat a múltban gyakran molesztálták, a VV exjátékosa tagadja, hogy vele ilyesmi történt volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik