Szórakozás

Mi lesz vele 30 felett? Vallott az eddig kitartott magyar híresség

Megelégelte a folyamatos pasizást VV Melinda, aki most már komoly párkapcsolatra vágyik. A szerelem már a láthatáron van.

Bár VV Melinda korán esett ki a ValóVilág ötödik szériájából, mégis mindent megtesz, hogy a neve a köztudatba maradjon. Aggodalomra semmi oka, hiszen a megkeresésekben nincs hiány. „Szerencsére csak pozitív visszajelzéseket kapok, úgy érzem az emberek ez alatt a rövid idő alatt is megkedvelték a karakterem. Persze vannak komolytalan ajánlatok, de szerencsére akadnak olyanok is, akik a vállalkozásukat az én arcommal vagy nevemmel szeretnék még jobban lendületbe hozni” – árulta el a Hír24-nek az egykori villalakó. Melinda – ahogy kisfilmjében sem csinált titkot belőle – sok mindent kapott már a férfiaktól. „Való igaz, hogy van egy füzetem, amibe a pasik kontaktjait írom. Mostanában ez csak újabb elérhetőségekkel bővült. Rengetegen próbálkoznak nálam, mióta ismertebb lettem. Vannak, akik féltékenységi harcot is folytatnak értem. Korábban ez jobban érdekelt, ma már kevésbé. Most már egy komoly párkapcsolatra vágyom” – mondta a fekete démon.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

VV Melinda úgy érzi, elérte azt a kort és érettséget, amikor is a komoly kapcsolaté a főszerep. „Így harminc környékén már nagyon vágyom egy tartós kapcsolatra. Szeretnék már családot és gyereket is” – hangsúlyozta VV Melinda, akinek most minden esélye megvan a komoly kapcsolat kialakítására. „Van most egy férfi az életemben, akivel a kiesésemet követő bulin találkoztam. Az első perctől kezdve szimpatikusak voltunk egymásnak, így egy közös ital után megbeszéltük, hogy találkozunk még. Így is lett, azóta jól alakulnak a dolgok közöttünk. Remélem, hogy ez most komolyra fordulhat” – mesélte boldogan a ValóVilág amazonja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik