Szórakozás

Kitálal a társuk: kamu a ValóVilág két sztárjának szerelme?

Míg a játékból hamar távozó Melinda örül VV Dya és Shadi bimbózó kapcsolatának, addig Cristofel kétkedve fogadja a dolgot.

Futótűzként terjedt a hír, miszerint egy párt alkot a ValóVilág5 két egykori játékosa, VV Dya és Shadi. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fiatalok már a luxusbörtönben is szemet vetettek egymásra, ám csak a villa falain kívül engedtek utat érzéseiknek. Mind a plázacicának titulált lány, mind a feltörekvő fiú boldognak tűnik a bimbózó kapcsolatban, mely többeket is megoszt. Ilyen VV Cristofel is, aki kétkedve fogadta a pár bejelentését.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Nem értem, hogy ha odavoltak egymásért, a villában az érzéseiknek miért nem engedtek utat. Ez nem egy akkora horderejű kapcsolat, hiszen míg mi Veronikával alig tudtuk visszafogni magunkat, addig náluk még jelét sem láttam hasonlónak. Szerintem nem kizárt, hogy a népszerűség és az újbóli szereplési lehetőség miatt találták ki az egészet. Shadi se hülyegyerek, tudja, hogy a hírnevet fent kell tartani” – árulta el a Hír24-nek Cristofel.

Más véleményen van Melinda, aki őszintén örül a pár kapcsolatának. „Szerintem ők egy nagyon összeillő páros. Se Dya, se Shadi nem olyan típus, aki szívesen vállalná nagy nyilvánosság előtt a kapcsolatát. Szerintem ezért se melegedtek össze a villában. Én őszintének gondolom őket és hiszek ebben a szerelemben. Dya mindig is nagyon hevesen védte Shadit, akármiről is esett szó az ő kapcsán. Már a villában is mutatták némi jelét annak, hogy ebből lehet valami. Kívánom nekik, hogy működjön a dolog” – nyilatkozta VV Melinda a Hír24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik