Szórakozás

Összemelegedett a ValóVilág alfahímjével Debreczeni Zita

Dukai Gergő kiszabadulva a VV5-ből továbbra is boldog párjával, Csillával. Ennek ellenére exének, Debreczeni Zitának pózolt.

Szexi fotósorozat készült VV Gergőről, a fotós pedig nem volt más, mint egykori párja, Debreczeni Zita. A fiatalok igazán jól ismerik egymást, hiszen jó pár évvel ezelőtt boldog párkapcsolatban éltek egymással. Néhány hónapos szerelmük pedig rajtuk kívülálló okok miatt ért véget, a villa alfahímjét ugyanis akkor tartoztatták le drog-ügye miatt. Úgy tudjuk, szó szerint Zita mellől, az ágyból vitték el a zsaruk. Gergő azt mondja, nem volt kérdés, hogy kihez fordul.
“Én szerettem volna a képeket” – mondta Gergő a Hír24-nek. “Van több ügynökség is, ahová leadtam a fotóimat. És természetesen Zita volt az első, akit megkerestem ezzel, és igent is mondott. Másfél óra alatt lezavartuk le az egészet, és csak azzal volt gondja, hogy nehéz elkapni olyan pillanatot, amikor nem grimaszolok. De sikerült. A párom, Csilla is nagy rajongója lett a képeknek és büszke rám” – magyarázta Gergő, aki Zitával való kapcsolatáról, és szakítsuk körülményeiről nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik