Szórakozás

Kemény műtét vár VV Gergőre

Dukai Gergő hamarosan kés alá fekszik. A ValóVilág egykori játékosára egy viszonylag komplikált orrműtét vár.

Gergő a Hír24-nek beszélt először arról, hogy nem egy egyszerű esztétikai műtétnek veti alá magát, pedig sokan ezt gondolják.

„Ez egy komplikáltabb műtét lesz, nem csak egy egyszerű plasztikai beavatkozás. Régóta orrsövényferdülésem van, ami miatt nehezen tudok levegőt venni. Ráadásul a VV-ben az ökölvívógálán eltörött az orrom, ami csak rontott a helyzeten. A porcok is elcsúsztak, és persze, amikor fújtam az orromat, az egész nagyon érzékeny volt. Mindezek miatt úgy döntöttem, nem hallogatom tovább a műtétet” – mesélte az exvillalakó.


Gergőnek még várnia kell az operációra (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Orvosa azt javasolta Gergőnek, várjanak, míg az orrtörése teljesen rendbe jön, a műtétet ugyanis csak akkor lehet tökéletesen elvégezni. Az előzetes becslések szerint március végén kerül majd sor az operációra. A műtét többórás lesz, de a VV egykori játékosa cseppet sem fél tőle. Mint mondja, nincs tapasztalata ezen a téren, ugyanis nagyobb műtétje eddig sosem volt, csupán a manduláját vették ki.

A plasztikai sebészek azt tapasztalják, a legtöbben az orruk méretével elégedetlenek, ugyanis aránytalanul nagynak látják. A pácienseknek legtöbbször konkrét elképzeléseik vannak arra vonatkozóan, milyen legyen az új orruk. Sashegyi Mihály plasztikai sebész a napokban az RTL Klub Csak csajok című műsorában arról számolt be, hogy akadt már olyan páciense is, aki konkrétan azt kérte, olyan orrot akar magának, mint amilyen Dukai Reginának van.

A szakember szerint VV Gergőnél jelenleg az lesz a legfontosabb feladat, hogy az orrlégzése helyreálljon, és nem mellesleg esztétikailag is szép legyen, amit az ember kívülről lát. Az ilyen komplikáltabb beavatkozások gyakran nem megoldhatók az orrlyukon keresztül, esetenként nyílt feltárásra van szükség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik