Szórakozás

VV Veronikán már újabb orvos dolgozik

A fogfehérítés és a tervezett orrplasztika közé egy fogszabályozást is beiktatott a VV Veronika. Ezzel ő is beállt a fogszabályzót viselő celebek sorába.

Ahogy azt sejteni lehetett újabb szépészeti beavatkozás mellett döntött VV Veronika. A ValóVilág egykori játékosa most nem a szikét és szilikont hívta segítségül.Ezúttal a fogorvostól várja a csodát, aki már el is készítette fogszabályzója lenyomatát. Alekosz egykori exe megelégelte fogai rendezetlenségét, így a tökéletes külső elérése érdekében a fogszabályozás mellett döntött.

„Nemrég készítettek lenyomatot, és hamarosan a fogszabályozóm is elkészül. Utálom a fogaimat, főleg, ahogy kinéznek. Mindenképp szeretném, ha szép formájuk lenne” – árulta el a Hír24-nek VV Veronika.

„Szerencsére ma már meg lehet oldani, hogy nem látszódjon semmi. Először a felső fogsorom kapja meg a fogszabályzót, majd három hónap után az alsó. Összesen fél évet lesz rajtam a fogszabályozó, de az eredmény már pár hét után is látható állítólag” – mesélte ujjongva a ValóVilág játékosa.

Nem ő az egyetlen azonban, aki felnőtt fejjel döntött úgy, hogy mosolyát tökéletesíti. VV Gigi már kiesését követően nem sokkal eljátszott a gondolattal, hogy fogait kordába záratja. Ennek megfelelően ő is fogszabályozásra adta a fejét. „Már kacsásodtak a fogaim, a fölsők pedig teljesen előre tolódtak” – mesélte az amazontestű lány, aki végül a kipattintható, láthatatlan verzió mellett döntött. Nemúgy, mint az X-Faktorból ismertté vált Hajdú Mariann, akinek szemmel látható külső fogszabályozója van. Ez azonban egy cseppet sem zavarja a tizenéves lányt, akinek kifejezetten jól áll a kényszervas.

Tatár Csillának azonban nincs ilyen problémája. A műsorvezetőnek szintén fontos volt, hogy fogai rendben legyenek. Ezért a több mint fél éve lelkesen hordja belső fogszabályzóját.

Az énekesek között sem ritka, hogy a hibátlan megjelenésért a fogorvoshoz is ellátogatnak. Így volt ezzel SP is, aki szintén a láthatatlan megoldás mellett döntött, ahogy Bencsik Tamara is. „Fontos, hogy egy énekesnőnek szép mosolya legyen és fehér fogai. Ez az első, amit a színpadon észrevesznek. Ezért szinte kötelezőnek tartom, hogy a fogaim ellenőriztessem, és hogy azok rendben legyenek” – mondta az exmegás, akinek 10-12 hét alatt rakják rendbe egy kivehető darabbal fogsorát.

Önök szerint kire férne még rá egy alapos fogsorrendezés?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik