Szórakozás

Plasztikafüggő a magyar híresség? – Újabb műtétre készül

Nemrég fogfehérítésen esett át VV Veronika, akinek nem ez volt az első esztétikai beavatkozása, persze nem is a legdrasztikusabb. Kiderült, hamarosan az orrát is megműtteti a plasztikcica.

Újabb esztétikai beavatkozásra adta a fejét VV Veronika, aki nemrégiben a fogait fehérítette ki. Bár Veronika elárulta, elégedett volt a fogai eredeti színével, mégis kapva kapott a hirtelen jött lehetőségen, hogy megváltoztassa azt.
„Nagyon örültem, hogy kifehérítethettem a fogaimat. Annyira látványos lett az eredmény! Nem is számított rá, hogy ilyen vakítóan fehér lesz a fogam” – mesélte a Hír24-nek a beavatkozással kapcsolatos tapasztalatait VV Veronika, aki a közeljövőben újabb beavatkozást tervez. „Egy orrműtétem még biztos lesz a közeljövőben. Nem tudom pontosan, hogy mikor, mert az orvossal még egyeztetnem kell. De egy biztos: mindenképpen szeretném megműttetni az orromat!” – jelentette ki határozottan a ValóVilág ötödik szériájának játékosa, aki egyáltalán nem elégedett szaglószerve formájával. „Szerintem nagyon csúnya az orrom. Nagy és nem a formája sem szép. Nekem egyáltalán nem tetszik, ezért szeretném, ha plasztikai úton korrigálnák” – árulta el VV Veronika, aki ezen kívül nem tervez több plasztikai műtét. „Ezt az egyet még szeretném megcsináltatni, de most egyelőre ennyi. Mást nem tervezek” – fogadkozott a szilikonnal gazdagon ellátott lány.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Pedig VV Veronika valaha igazán csinos és mutatós lány volt szilikon nélkül is. Ám már zsenge korában úgy döntött, hogy száját mesterséges úton nagyobbíttatja meg, míg kebleit implantátumokkal dúsítja. A beavatkozások sorra követték egymást, és úgy tűnik, VV Veronika talán soha nem lesz elégedett magával. Hiszen nem kizárt, időről időre mindig talál magán olyan testrészt, melyet korrekcióra szorulónak lát. Veronikának azonban nem árt az arany középutat megtartania, hiszen átszabatási vágya könnyen átcsaphat diszmorfiába. Ez ugyanis egy olyan agyi rendellenesség, melynek következtében a beteg folyamatosan tökéletlennek látja magát, s a helyzet megváltozását az újabb plasztikai beavatkozásoktól várja. Vajon VV Veronika mikor veszi észre, hogy a folyamatos plasztikai beavatkozásokkal csak ront egyébként csinos megjelenésén?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik