Élet-Stílus

Kiderült Katalin hercegnő mosolyának titka

A világ egyik legszerencsésebb nőjének tartják, sokak példaképe. Ám a tökéletes mosoly mögött van egy pici rejtély...

Nem született tökéletesnek, de mindent megtesz azért, hogy megfeleljen a királyi trón közelsége és milliónyi rajongója elvárásainak. Különösen az észak-amerikaiak őrültek meg ragyogó fogaiért. Kate Middleton néhány éve még nem mosolygott ennyire szélesen, talán azért, mert nem volt 100%-ig büszke a fogsorára. Ma már viszont előszeretettel mutogatja azt, amit nem a természetnek, hanem egy ügyes francia fogorvosnak köszönhet.


Egyszerűen tökéletes a hercegné mosolya – Fotó: AFP

Didier Fillion egyébként nem a kontinensen, hanem London belvárosában rendel, és módszerének különlegességét az adja, hogy nem egyszerűen „kifehéríti” és „kiegyenesíti” páciensei fogsorát, hanem úgynevezett „mikrorotációk” segítségével igazít rajtuk. Az eredmény ragyogó, tökéletes, de a legkevésbé sem művi mosoly. Ehhez egy szinte teljesen láthatatlan fogszabályzó ad segítséget, amit a fogak belső oldalára erősítenek fel, az eredmény megszületését egyébként fel tudják gyorsítani csiszolással, illetve porcelánhéjak felhelyezésével.


A korábbi képen még nem olyan ragyogó a mosoly – Fotó: AFP

Dr. Fillion elmondása szerint a mosolytökéletesítés akár két évig is eltarthat, de szerencsések már fél év után is nyugodtan megvillanthatják arcuk legszebb ékszerét, feltéve, ha rendelkezésükre áll a szükséges 4-11 ezer font (1,4-3,9 millió forint). A jó orvos egyébként nem volt hajlandó megerősíteni a hírt a Daily Mail számára, hogy a hercegné valóban a páciense-e.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik