Szórakozás

Sokat sír gyermeke miatt az RTL Klub üdvöskéjének édesanyja

VV Kinga édesanyja nem tagadja, bizony gyakran sírva fakad, amikor azt látja, hogy lányát bántják. A legnehezebb számára tehetetlenül szemlélni a történéseket.

Hasonlóan nehéz volt neki akkor is, amikor Seherezádé a közelmúltban csúnyán beszólt Kingának. A lány keményen bírálta a hisztis szőkeséget, és azt is a fejéhez vágta, hogy a szüleinek másként kellett volna nevelniük a lányt. Az összetűzésnek az lett az eredménye, hogy Kinga vasárnap este Seherezádéra tette a jelét.

A villa cselszövőjének barátai, ismerősei teljesen kiakadtak Seherezádé kijelentésén. Kinga barátnője, Fruzsina a Hír24-nek azt mondta, szerinte senkinek nincs joga ahhoz, hogy ismeretlenül bírálja és bántsa mások családját. Fruzsina nem tagadja, hogy Kingának van egy sajátos stílusa, amit nehéz megszokni, de azt cáfolja, hogy a szőkeség primitív lenne, mint ahogyan azt Seri a fejéhez vágta.

Kinga édesanyja hosszasan kereste a szavakat, mielőtt belekezdett volna Seherezádé bírálatának elemzésébe. Azt mondta, szeretne olyan kifejezéseket keresni, melyek még nyomdafestéket tűrnek.


Fotó: RTL Klub

“A nevelésünkről csak annyit, hogy Kinga a Budapesti Kommunikációs Főiskolára jár, már csak féléve van hátra. Huszonöt éve vagyunk házasok, azóta mindent úgy teszünk, hogy a két gyermekünknek a legjobb legyen. Azt, hogy ki van megnevelve, vagy ki nincs, ne egy 22 éves lány mondja meg nekem. Egyébként meg mindenki magát minősíti azokkal a kijelentésekkel, amelyeket a nyilvánosság előtt tesz” – mondta Ildikó, Kinga édesanyja, aki azt is kijelentette, semmilyen körülmények között nem lenne hajlandó leülni a családját becsmérelő Seherezádéval.

Ildikó azt mondja, eszébe sem jutna másokról úgy véleményt alkotni, hogy nem ismeri őket. Természetesen neki is van véleménye Seherezádéról, de azt nem szeretné mások előtt kiteregetni, mert etikátlannak tartaná.

A villa szőkeségének anyukája úgy gondolja, lányát nagyon félreismerték és sokan jogtalanul kritizálják. Ildikó elmesélte, hogy Kinga a nyáron beteg gyerekeken segített, így aztán rá egyáltalán nem igaz, hogy önző lenne. Édesanyja persze nem tagadja, hogy gyermeke ingerlékenyebb lett a bezártság miatt, de szerinte ezen nem lehet csodálkozni. Mint mondja, ő biztosan nem bírna ki egy olyan játékot, mint a ValóVilág, míg Kinga nagyon is bátran viseli a megpróbáltatásokat.

Persze Kinga szüleinek nehéz kívülről látni a villa-csatákat. Édesanyja időnként bizony sírva fakad a képernyő előtt, amikor magányosnak látja lányát. Bízik abban, hogy a szőkeség hamar visszanyeri jókedvét és visszaalakul azzá a lánnyá, aki a ValóVilág előtt volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik