Szórakozás

Teljesen bekattant az RTL Klub felfedezettje

VV Vera a tegnap esti összefoglalóban végképp kifordult önmagából. A lány elképesztő viselkedésével tönkretette azt a villán kívül töltött napot is, amit az egyik játékon nyert Attilával és Kingával.

Attila, Vera és Kinga villán kívüli programot nyertek az egyik ügyességi vetélkedőn. Síelés közben még a legnagyobb spanok voltak a villalakók, de aztán a villa érzékeny lelkű leányzójával történt valami. Egyszerűen belekötött Attilába és azt hajtogatta, hogy a fiú nem tud viselkedni. Szó szót követett, Vera és lakótársa egyre jobban összekülönböztek, végül a lány azt mondta a többieknek, hagyják őt békén. Nem volt hajlandó részt venni a programokban, viselkedésével Attila és Kinga napját is tönkretette.

Miközben a hármas kint marta egymást, addig Seherezádé kutatómunkába kezdett a luxusbörtönben. Feltúrta Kinga szekrényét, hogy megkeresse azt a felsőt, amit hisztis lakótársnője kölcsönkért, de nem adta neki vissza. Persze a hisztérika visszatérése után azonnal észrevette, hogy feltúrták a holmiját és ezért botrányt rendezett. A lányok ismét csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez, aminek az lett a vége, hogy végül egymásra rakták jelüket a kiválasztáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik