Szórakozás

Olvasni sem tud rendesen az RTL Klub felfedezettje – Ciki

Meglehetősen ciki dolog derült ki tegnap este VV Fecóról. A villa Dumagépének nem megy túl jól a hangos olvasás, ami egyébként elsős tananyag.

Jól beégett VV Fecó. A villában színházi hetet tartanak, amelynek első napján az alkalmi tanárok, Hajdú Steve és Magyar Attila felmérték a villalakók képességeit. Viszonylag mindenkinek gördülékenyen ment az idegen szöveg felolvasása, ám Fecónak beletörött a bicskája. Akadozott és, hogy hiányosságát leplezze, túljátszotta a szerepét. Ezzel persze nem tudta megvezetni a többieket. Azonnal kibökték, hogy a Dumagépnek problémái vannak az olvasással. Ezt egyébként később ő is bevallotta, igaz azzal indokolta a dolgot, hogy nagyon izgult.

A színházi héten nem csak Fecó leplezte le önmagát. Kinga elpityeredett az egyik feladat alatt, ahol Eszter és Seherezádé megcsalt lányokat játszottak. A hisztis szőke később elmondta, a csajok játéka feltépte benne a régi sebeket, régi fiúja ugyanis félrelépett a kapcsolatuk alatt. Miután Kinga félrevonult sírni, Attila kijelentette, nagyon idegesíti, hogy a szőkeség még mindig exe miatt kesereg, miközben ő hiába próbálkozik nála.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik