Szórakozás

Kiderült, kik lesznek az RTL Klub új arcai

Nagyszabású sajtótájékoztató keretében jelentette be Kolosi Péter a csatorna új műsorstruktúráját. Február 20-tól nemcsak új műsorokkal, hanem új arcokkal is erősít a csatorna.

Igazi tavaszi hangulatot idézett az RTL Klub székházában megrendezett nagyszabású sajtótájékoztató, melyen Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója ismertette az újdonságokat és változásokat. A műfüves, aranyhalas minitóval megspékelt stúdióban Barabás Éva és Gönczi Gábor fogadta a nagyérdeműt.

A Fókusz oszlopos tagjai egymás után szólították a pódiumra a régi és az új műsorvezetőket, bemutatva a csatorna új kínálatát. Először azonban három új sorozat bemutatására került sor, melyek február 20-tól lesznek láthatóak a csatorna programkínálatában. Így a nézők a Döglött Akták és a Marichuy legújabb részeit is megtekinthetik többek között.

Márciustól több, korábban is a csatorna kínálatát gazdagító műsor tér vissza a képernyőre. Így újra látható lesz a Heti Hetes, valamint A Széf című vetélkedőműsor, melynek műsorvezetője változatlanul Sebestyén Balázs lesz. De az RTL Klub csípős nyelvű házigazdája egy teljesen új műsorral is jelentkezik a most következő szezonban, melynek stílusába már a ValóVilág 5 nézői is bepillanthattak. Az Egy perc és nyersz elnevezésű gameshow a hétköznapi emberek hétköznapi tárgyakkal való megmérettetése lesz, melyben több millió forint lesz a tét. A március elején rajtoló show-t váltja majd A széf, mely a tőle megszokott kora esti idősávban lesz látható. Ezzel azonban még nem merült ki a csatorna vetélkedőinek száma, hiszen visszatér a képernyőre a Legyen Ön is milliomos!, melynek játékvezetője Friderikusz Sándor lesz. Az 1999-ben a csatornától botrányos körülmények között megvált showman ezúttal a műsorvezető szerepébe bújik. Friderikusz ígéri, izgalmakban nem lesz hiány a február 29-én rajtoló műsorban, mely teljesen más stílusú lesz az ő műsorvezetésében. A legnagyobb meglepetés azonban a Csillag Születik zsűrijének összetétele, melyben egyedül Hernádi Judit maradt meg a korábbi gárdából. Hozzá csatlakozik Pokorny Lia színésznő , Hajós András és Puzsér Róbert kritikus, akinek arcát a nagyérdemű talán kevésbé ismeri, ám a filmszakmáért rajongók már jól ismerik a csípős humorát és kemény kritikai érzékét. A show hamarosan kezdetét veszi, melynek két műsorvezetője, Ördög Nóra és Lilu szinte lélegzetvisszafojtva várja, hogy elrajtoljon a produkció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik