Szórakozás

Íme az RTL Klub legújabb sztárjelölje – ő osztja majd az észt?

Az RTL Klub folyosóin azt suttogják, Pokorny Lia lesz az idei Csillag születik egyik zsűritagja. Az RTL Klub egyelőre titkolózik.

Bár a Csillag születik még nincs adásban, a casting már javában zajlik. Azt már biztosan tudni, hogy minden eddiginél többen jelentkeztek a megmérettetésre, ahogy az is biztos, hogy több változás, újítás is várható a produkció körül. Az egyik meglepetés, melyről a közelmúltban lerántották a leplet, hogy a műsort az Ördög Nóra-Lilu páros vezeti majd. Ám a zsűriről egyelőre nincsenek hírek.


Pokorny Lia – Fotó: Kummer János

Novemberben felröppent a hír, miszerint a Csillag születik teljes zsűrijét menesztik. A döntés hátterében egyes napilapok szerint csupán vérfrissítés szerepelt indokként. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója azonban később határozottan cáfolta az új itészekről szóló hírt.
“Az RTL Klub tehetségkutató showműsorai évadokból állnak, az egyes évadok elindulása előtt határozzuk meg a zsűri összetételét. Ez történik jelen pillanatban a 2012-es Csillag Születik esetében is. Így nem igaz az az állítás, hogy kirúgtuk volna a zsűrit, hisz folynak az egyeztetések az idei Csillag Születik zsűritagjaival” – juttatta el a csatorna hivatalos álláspontját Kolosi Péter az egyik legolvasottabb napilaphoz még tavaly.

A találgatások azonban ennek hatására sem ültek el. A legfrissebb folyosói pletykák szerint a zsűri valóban átalakul, és Pokorny Lia színésznő is helyet kap benne. A változással kapcsolatos információkat az RTL Klubnál nem kommentálták.
“A 2012-es Csillag Születik zsűrijét hamarosan bemutatja az RTL Klub, addig nem kommentáljuk a találgatásokat” – tájékoztatott bennünket a csatorna.

Egyelőre tehát nem tudni, ki megy, és ki marad a Csillag születik megmondói közül. Pokorny Liával mindenesetre jól járna a csatorna, hiszen a színésznő az utóbbi években országos ismertségre tett szert. A bájos, mindig mosolygós Lia még a Pinceszínháznál kezdte karrierjét, melyben az igazi áttörést a Beugró című műsor hozta meg. A Szabó Győzővel, Kállóy-Molnár Péterrel és Rudolf Péterrel közös szituációs helyzetgyakorlatokban a színésznő olyan kiválóan helytállt, hogy munkásságát 2009-ben Story Érték-díjjal is jutalmazták. Pokorny Lia gazdag színpadi és szinkronszínészi tapasztalatával, sajátos humorával és krtikai érzékével nagy valószínűséggel kiválóan megállná a helyét a zsűriben, melynek összetételéről hamarosan hivatalos tájékoztatást ad ki az RTL Klub.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik