Szórakozás

Mindenki titkolózik: forog a Milliomos

Tegnap délután elkezdődtek a Legyen Ön is Milliomos! forgatásai! Az RTL Klub és maga Friderikusz is tagadja, hogy vele dolgoznának.

A Hír24 információi szerint vasárnap délután fél kettőkor elkezdődtek az RTL Klub visszatérő kvízműsorának a forgatásai. A Legyen Ön is Milliomos kapcsán már hetekkel ezelőtt szárnyra kelt a hír, hogy Friderikusz Sándor ülhet a műsorvezetői székbe. Az érintett, illetve a csatorna azonban eddig egyszer sem erősítette meg a pletykákat.

Biztos forrásból azonban úgy tudjuk, valóban a legutóbb a Megasztár zsűritagjaként brillírozó Fridi veheti át Vágó István székét, amelyben egy kis ideig Fábry Sándor is kipróbálhatta magát – kevés sikerrel. Érdekes, hogy megkeresésünkre a csatorna sajtóosztálya szombaton csak annyit közölt, ők sem a műsorról, sem Friderikuszról nem tudnak. Ugyanakkor felhívták a figyelmünket arra, hogy szerdán egy nagyszabású sajtótájékoztatón jelentik be az RTL tavasszal induló műsorait. Sok meglepetésre nem lehet számítani, hiszen az már biztos, hogy a Csillag születik mellett képernyőre kerül Sebestyén Balázs vezetésével az Egy perc és nyersz címet viselő ügyességi vetélkedő, és végre Delhusa Gjon is képernyőhöz juthat a közel két éve forgatott I Love Gjoni című realityjével. A Milliomos indulásáról egyelőre nincs pontos információink, az biztos, hogy első körben egy héten át forognak a kamerák, és váltják egymást a játékosok az RTL visszatérő produkciójában.

Szombaton ugyan az újdonsült műsorvezetőt is elértük telefonon, de kérdéseinkre rövid cáfolatot adott.
“Nem tudok semmilyen holnapi forgatásról” – mondta Fridi, majd azon kérdésünkre, ezek szerint mégsem ő kapja a lehetőséget a műsor élén, röviden felelt: “Ezek szerint nem én leszek” – majd sietve elköszönt.
Megbízható forrásunk szerint azonban mégis, mégpedig egy exkluzív szerződéssel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik