Szórakozás

Ennyire ostoba az RTL Klub üdvöskéje?

VV Attilának sikerült tegnap megszereznie a védettséget az Aréna játékban. Így az már biztos, hogy őt nem küldhetik párbajozni lakótársai.

Már csak hatan vannak versenyben a ValóVilág játékosai közül, így természetesen a feszültség is egyre nagyobb egy-egy Aréna jéték előtt, ahol a védettségért megy a küzdelem. A legtöbbször eddig Csabának sikerült megszereznie a lila kendőt, így nem csoda, ha a társai elsősorban azért drukkolnak, hogy ő ne nyerjen. Tegnap csak egy hajszálon múllott, hogy ismét nem ő bizonyult a legjobbnak. Pedig most nem csupán az erejüket, de a tudásukat is próbára kellett tenniük a játékosoknak.

Első körben az ismereteiket tesztelték, majd a két legjobban teljesítő villalakónak az egyensúlyérzékéről is tanubizonyságot kellett tenni. A műveltségi vetélkedőn bizony Vera jócskán beégett. Jogosan tette fel a többieknek a kérdést: ő valóban ennyire “hülye” lenne. A legjobbnak ebben a játékban Csaba és Attila bizonyult, így a végső harcot ők vívhatták meg. Végül Attila tudott jobban egyensúlyozni, így ő szerzett védettséget. Ennek persze nagyon örült, hiszen jól tudta, többen már szeretnék a villán kívül látni, így bztosan párbajozni küldték volna. Most azonban ezt megúszta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik