Szórakozás

Kinyírja egymást az RTL két üdvöskéje – Kemény lesz

Úgy tűnik, hogy végleg megromlott VV Kinga és Attila kapcsolata. Az egykori lelki társak ma ott nyírják egymást, ahol csak tudják.

A féltékenység, a bezártság, vagy a reménytelen szerelem lehet az oka annak, hogy Attila és Kinga kapcsolata végleg megromlott? Emlékezzünk csak vissza azokra az időkre, amikor a “királylány” és a villa fura figurája sülve-főve együtt voltak és lelki társaknak gondolták egymást. Bár abban az időben is voltak összezördüléseik, de mint egy jól összecsiszolódott házaspár, nem tartottak haragot. Mostanra azonban teljesen megváltozott a helyzet. Mindketten kifordultak önmagukból és folyamatosan sértegetik és ölik egymást.

A tegnap esti összefoglalóban minden feladatnál egymás torkának ugrottak és kijelentették, nem hajlandóak a békülésre. Úgy tűnik, a fiúnak elege lett abból, hogy mindig ő kér bocsánatot a szőkeségtől, aki eközben folyamatosan lekezeli őt. Attila az esti összefoglalóban láthatóan maga alá került és azt mondta Verának, úgy látja, hogy hozzá már senkinek nincs kedve a villalakók közül. Azt is bevallotta, egyedül érzi magát, ezért nagyon fontos volna számára, ha Kinga mellette állna. Ez azonban láthatóan egy darabig biztosan nem történik meg, a hisztérika ugyanis nem hajlandó emberi hangnemben tárgyalni egykori barátjával. Sajnos félő, hogy a két fiatal kicsinálja egymást…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik