Szórakozás

VV Péter folyamatosan terrorizálja Veronikát?

Cristofel állítása szerint Péter nem hajlandó békén hagyni szerelmét. Folyamatosan hívogatja és kerülgeti a lányt.

Amióta a villában összemelegedett VV Veronika és Cristofel, kapcsolatuk nagy mélységeket és magasságokat járt be. A páros túl van néhány nagy veszekedésen, de rendre ki is békültek egymással. Így volt ez legutóbb is, Cristofel sörözőjének megnyitóján, ahol csúnyán összekülönböztek a szerelmesek. Bár a páros tisztázta az akkor történteket, Cristofel úgy érzi, egy perc nyugta se lehet.

“Veronikának eleve nehéz bebizonyítani, hogy szeretem. Pedig tényleg így van, de sok rosszindulatú ember van, aki szereti beleültetni a bogarat a fülébe” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Cristofel, aki elismeri, hogy Veronikával összerúgták a port pubja megnyitóján. – “Igaz, hogy egy kicsit elszabadultak az indulatok, de megvolt az oka mindennek. Az egész veszekedést Péter robbantotta ki, aki szerintem csak azért jelent meg a megnyitón, hogy egymásnak ugrasszon minket. Sajnos sikerült is neki.”


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Cristofel nem adta fel, hogy visszanyerje barátnője bizalmát. Ehhez azonban “erősebbnek” kell lennie Péternél.
“Nem értem, miért nem fogadja el, hogy mi együtt vagyunk Veronikával. Mindent megtesz azért, hogy ez ne így legyen. A megnyitón is sikerült megkavarnia a dolgokat. Szerencsére tegnap sikerült mindent tisztáznunk Veronikával. Együtt vagyunk, boldogságban. Szeretném, ha békén hagyna minket” – mondta határozottan VV Cristofel, aki szerint Péter nem hagyja nyugodni barátnőjét. – “Folyamatosan hívogatja Veronikát, még jó, hogy aggódom. Láttam, milyen ember ő, hiszen amíg a villában voltam, olyan volt, mintha barátok lennénk. Miután kiestem, ellenem fordult, és rámászott a barátnőmre. Még jó, hogy nem szeretném, ha a közelében lenne.”

Azonban nemcsak a kubai csődör, de VV Eszter is úgy érzi, Péter kissé más arcát mutatta neki odabent.
“Mióta kijöttem, láttam, hogy Péter miket mondott a riportszobában. Nem tűnt egyenesnek, így bár bent jóban voltunk, nem tudom, hogy ezek után lesz-e folytatása a barátságunknak” – árulta el csalódott hangon VV Eszter.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik