Szórakozás

Brutális szakítás: hajánál fogva cibálta exét nyilvános helyen a VV-sztár

Nemcsak kameratörés volt VV Cristofel buliján. Az immáron pubtulajdonos Cristofel barátnőjével is összerúgta a port.

Nem volt eseménytelen VV Cristofel szórakozóhelyének pénteki megnyitója. A buli békésen indult Lévai Adrienn playmate muzsikájával, ám este tizenegy óra után felgyorsultak az események. Nemcsak azért, mert a helyszínre megérkezett VV Shadi és Péter, hanem azért is mert egy kisebb dulakodás is kezdetét vette, mely egy kamera összetörésével zárult. Azonban mindez semmi sem volt ahhoz képest, amit VV Veronika élt át. A lányt ugyanis saját szerelme tette ki a szórakozóhelyről. Cristofel ugyanis fél tizenegy körül tudomást szerzett róla, hogy a villa veteránja úton van a pub felé. Cristofel akkor ingerülten fogadta a hírt. „Ki szólt annak a majomnak? Egyáltalán ki hívta őt meg?” – hajtogatta a kubai csődör, akit a többiek nyugtattak.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Így Cristofel végül belement abba, hogy Pétert leengedi a pincehelyiségbe mulatni, ám megfogadta, ha barátnőjéhez ér a villa veteránja, akkor a fizikai bántalmazástól sem riad majd vissza. Arra azonban senki sem számított, hogy a találkozás levét nem Péter, hanem Veronika issza majd meg.

„Cristofel teljesen megváltozott, mikor Péter megjelent. Annyira kikelt magából, hogy rá se lehetett ismerni” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Veronika, aki megsínylette kedvese féltékenységét. „Úgy kezdett viselkedni, hogy azt még most sem értem. Mindenért engem bántott, s bár Péterre volt féltékeny, én kaptam mindenért” – mondta Alekosz egykori exe, akit fizikailag is bántalmazott a kubai csődör. „A hajamnál fogva cibált, kiabált, és még le is öntött. A helyzet végül odáig fajult, hogy szabályszerűen kidobatott a helyről. Nem értem, hogy tudott így viselkedni” – nyilatkozta értetlenül a valóságshow szereplő, aki most teljes mosolyszünetet tart Cristofellel. „Azóta nem volt nálam, nem beszéltünk, és bevallom, nem is szeretnék vele találkozni egy darabig. Most nagy mosolyszünet van, nem tudom, hogy ki fogunk-e békülni valaha”- árulta el csalódottan VV Veronika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik