Szórakozás

Megmutatták testüket a hazai hírességek!

Egy igazán különleges eseményen vettek részt hazánk sztárjai.

VV Veronika, VV Cristofel, Széles Iza, Bertók Maya, Szunai Linda, Simon Tamás és az X-Faktor-os Hajdu Ikrek is egy újfajta eljárással lettek január közepén csokibarnák. A teljes barnuláshoz, azonban le kellett dobniuk magukról a textilt.

Az ember nem csak nyáron szereti, ha bőrszíne napsütötte, hanem télen is. Így vannak ezzel hírességeink is, akik egy újfajta módszerrel pár perc alatt elérték a kívánt barnaságukat. Egy szórópisztoly segítségével pillanatok alatt, több árnyalattal is megváltozott a bőrszínük. Ezt próbálták ma ki a New Marylin szalonban a jelenlévő sztárok.

VV Veronika párjával, VV Cristofel-lel együtt próbálták ki az új módszert. Mindketten nagy szolárium rajongók, de a lefújás után elárulták, hogy ilyen barnák még sohasem voltak, és szinte szerelmesek a bőrszínükbe. A két celeb el sem mozdult egymás mellől, még egymáson is kipróbálták a szórópisztolyt, mindenki nagy örömére. A rendezvényen részt vett Simon Tamás többszörös EB és VB bajnok testépítő is, aki a versenyei kapcsán már kipróbálta a módszert. A bőrápolásban és a testépítésben is sok hasznos tanácsot adott a Való Világ két szereplőjének. Cristofel az elmondottak alapján rájött, hogy szeretne egyszer testépítő világbajnok lenni, így már holnap elkezdi az edzést.

Az X-Faktorból megismert Ikrek is szívesen kipróbálták, hogy milyen pár perc alatt lebarnulni. A lányok még nagyon fiatalok és szégyenlősek, így ők nem fürdőruhában, hanem rövidnadrágban és atlétában barnultak. Mivel a csajok még iskolások, így ők a legtermészetesebb színt választották. Nagyon örültek, hogy ez a legegészségesebb módja a barnulásnak, hiszen a lányok törekednek a természetességre.

Az eseményen részt vettek hazánk szépségkirálynői, Szunai Linda és Bertók Maya, valamint a legszebb hazai énekesnő, Széles Iza is. Mindhárom lány fantasztikusan nézett ki bikiniben. Csodás alakjukon tökéletesen mutatott a kreol bőrszín. A lányok végig izgulták egymás lefújását és össze is mérték, hogy ki nyert a barnulási versenyben. A szalonban lévő férfiak nagy örömére a csajok falatnyi bikinije nem takart sokat, így mindenki kedvére gyönyörködhetett bennük. Simon Tomi testépítő az egyik pillanatban fel is kapta Izát, hogy ő is ellenőrizze, hogy a fiatal énekesnő milyen pehelysúlyú lett, miután pár hónap alatt 16 kilót fogyott.

Ezt a módszert már az ország minden nagyvárosában ki lehet próbálni, ha valaki, így a tél közepén sem szeretne lemondani a napsütötte bőrszínről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik