Szórakozás

Megvan a VV5 nyertese: milliomos lett a kieső – Milliókkal húzták le

Szegény legényből milliomos lett VV Cristofel. Ő ugyanis egyik legdrágább VV-szereplő. Igaz, a közvetítők alaposan meg is csapolják a népszerű fiatalembert, a gázsijából csak körülbelül a felét kapja meg.

Első kiesőként egy percig sem tétlenkedett VV Cristofel, aki a VV5 eddigi legnagyobb nyertese. Alig egy hete nyitotta meg pubját, de már most észrevette az apró hibákat, és pénzt, energiát nem kímélve mindent átalakít, amit csak tud. A villa Skalpvadásza átkereszteli a nemrég nyílt szórakozóhelyet, és áraikkal pedig a jelek szerint csak a külvárosi csehók versenyezhetnek majd.

A tizennyolc esztendős kubai macsó a jelek szerint nem esett a fejére, népszerűségének bizonyítéka, hogy információink szerint eddig több mint negyven haknija volt kiesése óta, igaz, alkalmanként alig több mint hatvanezer forintot kap a menedzsmentjétől. Egy belső informátorunk szerint a ValóVilág egykori szereplői átlagosan körülbelül fele-fele arányban osztoznak a fellépti díjon a menedzsmenttel.

Cristo holdudvarából azt is megtudtuk, közel három tucat fellépés van már a kubai háta mögött, de még mindig vannak lekötött haknijai. Azaz hozzávetőlegesen eddig több mint kétmilliót zsebelt be, és ebben még nincs benne az a bevétel, amelyet a szórakozóhelyének köszönhet majd. Ugyanakkor körülbelül ugyanennyivel lett rövidebb, igaz, tisztában van azzal, hogy a ValóVilág nélkül nem lenne lehetősége hasonló bevételekre. Szerettük volna Cristofelt is szóra bírni a témában, ám telefonját hiába csörgettük, eddig ki volt kapcsolva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik