Szórakozás

Rendőrt hívtak Cristofel bulijába – újságírót ütöttek

Megnyitotta pubját VV Cristofel, a buli felemásra sikeredett! Egy neves pornóproducer testőre ugyanis állítólag megütött egy riportert, a stábkamera széttörött.

Két férfit előállítottak a rendőrök Cristofel bulijában! A VV-celeb tegnap este nyitotta meg szórakozóhelyét, pechjére egy újságíró és egy pornóproducer személyes nézeteltérése épp nála fajult állítólag tettlegességig. A buliban éjféltől a ex-playmate, Lévai Adrienn pörgette a lemezeket, aki egyébként egy neves pornóproducer, T. András élettársa. A buliról beszámolót készített többek között Körmendi Gábor, az xnews.hu riportere is, akit egy korábbi nézeteltérésük miatt T. András régóta keresett. Éjfél előtt néhány perccel, a beszámolók szerint a producer váratlanul meg is jelent a helyszínen, mégpedig egy testőr társaságában.

“Az ismeretlen férfi egy rendőrigazolvánnyal igazolta magát, és arra akartak rávenni, hogy írjak alá egy látszólag saját kezűleg gyártott ügyvédi felszólítást. Miután nem tettem meg, és kérésemre az állítólagos rendőr sem adta meg az azonosítóját, a kollégám kezéből kiütötték a kameránkat, majd engem hátulról tarkón vágtak” – nyilatkozta a Hír24-nek Körmendi Gábor.

A helyszínre hívott rendőrök előállították a két elkövetőt.
“A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két budapesti férfi ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2012. január 27-én 22 óra 40 perc körüli időben a sértett részére egy ügyvédi felszólítást akartak átadni, melynek okán a felek között szóváltás alakult ki, amely tettlegességig fajult. A helyszínre érkező VII. kerületi járőr a garázdasággal gyanúsítható személyeket a kapitányságra előállította, kihallgatásuk megtörtént” – válaszolta megkeresésünkre a rendőrség sajtóügyeletese az esettel kapcsolatban.

A Hír24 telefonon utolérte az állítólagos elkövetőt, ő azonban nem ismerte el tettét.
“A barátnőm fellépett a helyen, ezért voltam ott, de én magam is hallottam, hogy Körmendi Gábor kapott egyet valakitől, mert állítólag botrányosan viselkedett” – mondta a férfi a Hír24-nek.

A buli az incidens ellenére állítólag jól sikerült, és problémamentesen zajlott.
“A buliban senki nem vett észre semmit a történtekből, hiszen a bejáratnál, az utcán történt. Nagyon jól sikerült a megnyitó, nem állunk le, megyünk tovább” – mondta a büszke bártulajdonos, Cristofel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik