Szórakozás

Fájdalmas válás: a legjobb barátja csábította el a nejét a magyar énekestől

Egyszerre két embert veszített el Kozso, amikor rájött, felesége félrelépett, ráadásul a legjobb barátjával.

A Susie-val történő szakítása után jó ideig kereste a szerelmet Kozso. Az énekes elmesélte, ismert emberként még az átlagosnál is nehezebb párt találni, ám most szerencsésnek tartja magát hónapok óta együtt él kedvesével, Keirával, “Boldog szerelmi kapcsolatban élek” – mondta. “Szerelmes vagyok, mint egy őrült” – tette hozzá.


Fotó: TV2

A Hír24 kérdésére Kozso felelevenítette a múltat, és ezzel együtt előző házasságát. A híresség a mai napig úgy emlékszik vissza, hogy az volt élete egyik legnehezebb időszaka, amikor kiderült, a felesége megcsalja, ráadásul a legjobb barátjával. “Hazaértem, és ott voltak együtt, dupla veszteség volt. Utólag rájöttem, hogy már korábban is hajtott a feleségemre, de azt akkor nem akartam észrevenni” – mesélte az énekes, aki saját bevallása szerint kicsit belehalt a történtekbe.

Zenész arról is beszélt, hogy akkoriban egyedül nevelte a ma már húszéves lányát, felesége nem tudta, vagy pedig nem akarta akkor megélni az anyaságát.

Kozso arról is vallott, hogy válása azért is volt különösen fájdalmas, mert nem ezt a mintát hozta otthonról, ugyanis a szülei a mai napig szerelemben élnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik