Szórakozás

Életével játszik a magyar zenész

Egészsége megőrzése érdekében az életmódváltás mellett döntött Kozso. A zenész közel harminc kilótól szabadulna.

Agyvérzése óta körölbelül húsz kilót szedett magára Kozso. A zenész a Hír24-nek elmondta, hogy nagy elhatározásra jutott, és Schobert Norbi segítségét kérte ahhoz, hogy leadhassa súlyfeleslegét. “A cél az, hogy három hónap alatt 27 kilótól szabaduljak meg, tegnap kezdtem az életmódváltást” – mesélte az énekes, aki azt is hozzátette, a fogyás most már nem csupán hiúsági kérdés nála. “Már nem férek bele a fellépőruháimba, ami szörnyű, de ez a kisebb baj” – mondta.

“A súlyfeleslegem miatt nehéz kordában tartani a vérnyomásomat, és a reggeli vércukor-értékem is magasabb a normálisnál. Megijedtem, hogy ha így folytatom, akár cukorbeteg is lehetek, a magas vérnyomás pedig akár újabb agyvérzéshez vezethet, tehát az életemmel játszom” – vallotta Kozso.

A zenész azt is elmondta, hogy betegsége miatt számos gyógyszert kellett szednie, így hiába evett kevesebbet, mint zenekara nőtagjai, mégsem tudott leadni egy dekát sem. “Az agyvérzés után ráadásul kicsit lassítottam a tempón, nyugodtabb voltam, nem pörögtem úgy, mint addig, ami szintén kedvezett a pluszkilóknak” – mesélte.

Kozso azt is tudja, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen három hónap alatt közel harminc kilótól nem könnyű megszabadulni, de bízik az update-módszer hatékonyságában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik