Szórakozás

Kitiltották a tévéből és barátai is cikinek tartják az RTL sztárját?

Baukó Éva rettenetesen lejáratta magát a BeleValó című műsorban. A Hír24 úgy tudja, hogy a VV négy játékosát nem csak az említett műsorból, hanem az egész RTL Klubból kitiltották.

Rémesen kínos volt, ahogyan Olivér próbálta féken tartani a láthatóan összevissza beszélő és koordinálatlanul mozgó göndör hajú lányt. Ám a műsorvezető hiába mondta el Évának, élő adásban vannak, nem szabad csúnyán beszélnie, a lány továbbra is trágárkodott. Olyannyira belejött a fröcsögésbe, hogy végül még Olivért is leköpte. Nem csoda hát, ha végül megköszönték a közreműködését, és még az adás vége előtt kitették a szűrét a stúdióból.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Hír24-nek elmondta, elvileg előfordulhat, hogy valakit viselkedése miatt kitiltanak a csatornától. A közelmúltban például éppen Baukó Éva nagy haverjával, Alekosszal történt hasonló. Mint ismeretes, a görögnek hiába volt élő szerződése az RTL Klubbal, ő titokban lepaktált a TV2-vel is.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A programigazgató ugyan nem erősítette meg, hogy Baukó Évát soha többé nem hívják RTL-es műsorokba, de a csatornánál többen is úgy tudják, a lány elképesztő viselkedésével végleg elvágta magát a csatornánál. Egyébként az RTL Klub egyáltalán nem kárhoztatható a most meghozott döntésért, hiszen az exvillalakó nem először viselkedett vállalhatatlanul a kamerák előtt. A VV5 játékosainak rendezett ökölvívó gálán is röpködtek a szájából a nyomdafestéket nem tűrő szavak, és többek szerint ittas volt. Ezt ugyan nem lehet bizonyítani, azt azonban láthattuk, hogy a luxusbörtönben számtalanszor felöntött a garatra és olyankor elveszítette önkontrollját. Bár többször felvetették vele kapcsolatban, hogy alkoholista, Éva és környezete ezt mindig cáfolta.

„Az tény, hogy az alkohol nincs jó hatással Évára” – mondta a Hír24-nek Alekosz, amikor arról kérdeztük, mit szól ahhoz, ami a lánnyal történt. A görög egyébként azt állította, nem látta az ominózus adást, sőt, a történtekről tőlünk hall először. Éppen ezért nem szeretett volna ítélkezni barátnője felett. Azt nem tagadta, régen találkozott exvillatársával, mint mondja, inkább csak telefonon szoktak beszélni. Alekosz kijelentette, akár mit is tesz Éva, ő nem kíván beleszólni az életébe. Végül hozzátette, nem szeretne abban sem véleményt alkotni, hogy barátja rossz úton jár-e.

Éva a VV után az Alekosz feleségkereső műsorából megismert Veronikával is barátságot kötött. A csajok korábban többször is buliztak együtt, de mint kiderült, mostanra vége a haverkodásnak.

„Nem véletlenül nem barátkozom már Évával. Sajnos nem tud kulturáltan viselkedni” – mondta a VV5 exjátékosa, aki vélhetően nem szeretné kiteregetni Baukó Éva szennyesét, ezért inkább nem kívánt az üggyel kapcsolatban mást elmondani. Ugyanakkor nyilvánvalóan tüske benne az is, hogy a göndör hajú lány tönkretette legutóbbi szülinapi buliját is, amikor egyik barátnője lábán elnyomott egy cigarettát.

Éva egyik ismerőse a Hír24-nek azt mondta, nem az a baj, hogy az exvillalakó iszik, ha buli van, hanem az, hogy olykor ébredés után is ezt teszi. Természetesen szerettük volna Baukó Évát is megkérdezni a vádakról, illetve az RTL Klubtól való kitiltásról, de ő többszöri próbálkozásunk ellenére sem vette fel a telefont.

Ha kíváncsi vagy, hogyan is viselkedett Éva az ominózus adásban, a lenti videóban megnézheted:


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik