Szórakozás

Újabb botránydal a TV2 sztárjától

A másság elfogadásáért emelte fel szavát Szecsődi Karcsi legújabb dalában. Az énekes az előítéletektől mentes gondolkodásért küzd.

Emlékiratok címmel lehet hallani Szecsődi Károly új dalát. A Megasztárban megismert énekes néhány hónappal ezelőtt “coming outolt”: elmondta, hogy más, mint az átlagember, és úgy érzi, férfitestbe zárt nőként él.

Öltözködése, kinézete és egész lénye mellett senki nem megy el szó nélkül, a Hír24-nek elmesélte, bár sok támadást is kap, többen gratulálnak neki, hogy felvállalta nem szokványos személyiségét.


Fotó: TV2

Karcsi elmondta, új dala a másság elfogadására hívja fel a figyelmet, és arra, hogy ne az előítéletek vezéreljenek minket, hanem inkább ismerjük meg a másik embert, mielőtt megítélnénk. Az énekes arról is mesélt, megkönnyebbült, amikor úgy döntött megmutatja valódi énjét és kiállt a nyilvánosság elé.

“A dalom szövege őszinte, elmondok benne mindent, ami én vagyok és ami körülvesz, amivel találkozom nap mint nap” – szögezte le az egykori megasztáros. Karcsi arról is mesélt, nemrégiben az egyik félvér ismerősét a bőrszíne miatt bántották és ez hihetetlenül megviselte.

Szecsődi Károly dala külföldi producer segítségével készült, a zenész pedig már most borítékolja, szerzeménye fogadtatása nem lesz botrányoktól mentes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik