Szórakozás

Kínos, vagy jogos? Ismert énekesnő jelentkezett a Megasztárba

Tehetségkutatóba jelentkezett az ismert énekesnő, Adri. A fiatal szépség már filmbetétdalt is énekelt, jelent meg saját lemeze és meglehetősen igényes klipeket készítettek számára.

Az ismert énekesek többségének kínos volna egy tehetségkutatón keresztül újrakezdeni az addig felépített karrierjüket. Még akkor is, ha a nagy áttörés elmaradt. Nagy Adrienn, azaz közismertebb nevén Adri ezt másképp gondolja. A karcos hangú énekesnő meglehetősen előkelő helyeken szerepel a zenei toplistákon, tavaly ő énekelte a VIVA jótékonysági karácsonyi dalát, sőt, pályafutását a Szinglik éjszakája című film főcímdalával indította. Most mégis a Megasztárban látja a nagy áttörés lehetőségét.

“A Megasztárban látom azt a kiemelkedés, amit várok ettől a szakmától. Addig nem tartom ezt cikinek, míg az énekléssel mutatom meg magamat” – nyilatkozta az Aktívnak Adri.
Adrit tehát visszahívták a zsűri előtti meghallgatásra, rövidesen az is kiderült, bekerült-e a legjobb 24 versenyző közé.

A fiatal énekesnőről egyébként már korábban is írt a Hír24, mégpedig egy amerikai zeneszakemberrel készített interjú során említettük nevét. Charlie Amter Adrit tartja az ország egyik legszínvonalasabb előadójának. Az ominózus interjú IDE KATTINTVA olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik