Szórakozás

Liptai és a plasztika – a teljes igazság csak itt!

Alvással szépült plasztikai műtét helyett Liptai Claudia - állítja a színésznő.

Soha nem beszélt róla, de nem is tagadta, hogy évekkel ezelőtt mellkorrekciós műtéten vett részt Liptai Claudia. A plasztikcicának igazán nem mondható műsorvezető évről évre egyre jobban néz ki, hetekkel ezelőtt pedig egyenesen bombaformában állt a TV2 kamerái elé. Claudia többször beszélt arról, hogy könnyen hízik, és nehezen fogy, így nem könnyű tartania a súlyát, ám nemrégiben azt is elárulta, az utóbbi időben nem sanyargatta magát, egyszerűen csak jó formában van, és boldog.

A színésznő azonban nem csak alakjával varázsolja el újabban ismerőseit és a tévénézőket, arca is kisimultabb, mint valaha. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, felröppentek a pletykák, hogy több hónapos pihenője alatt ráncfelvarráson esett át a Megasztár 6 női műsorvezetője. Újságírói kérdésekre Liptai elmondta, ilyesmiről szó sincs. A színésznő azt állítja, vonásai a sok alvástól simultak ki, hiszen ennyi pihenésre a Mokka műsorvezetői feladatainak ellátása idején évekig nem volt lehetősége.

A legfrissebb híresztelések szerint Claudia nemsokára orrplasztikára szánja el magát, ám a Hír24 értesülései szerint erről szó sincs.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik