Szórakozás

Kiégett, unalmas versenyzőket bíráltak a Mega-ítészek

Szerdától péntekig tartott a Megasztár zsűri előtti castingja. Most már csak a legjobbak vannak versenyben, akik közül huszonnégyen vehetnek majd részt az első élő adásban.

Több száz énekesjelölt állt az elmúlt néhány napban a TV2 Megasztárjának zsűrije elé. Lehetőségünk nyílt bepillantani a válogatóra, amelyen a tavaly nyári castingon jól szereplők vehettek részt.

A megújult Mega-zsűri a vártnál is szigorúbban bírálta a versenyzőket, akiknek rövid bemutatkozás után mintegy három percük volt arra, hogy megmutassák, mire képesek. Volt, akinek a dalválasztását találták melléfogásnak, de olyan jelölt is akadt, aki egész előadásmódjával felháborította a zsűrit. Annak, aki tovább akart jutni, legalább három zsűritagot le kellett nyűgöznie. Egy szavazatot azonban szinte a legrosszabbak is kaptak, amelyet az ítészek csak “szánalomlámpának” neveztek – ugyanis ilyenkor csak egyiküknél villant fel a továbbjutást jelző zöld fény.


Fotó: TV2

Érdekesség, hogy néhány óra alatt is több olyan jelentkezővel találkoztunk, akik már eddig is a zenéléssel keresték a kenyerüket, ám közülük többen kemény kritikát kaptak. Őket nem a hangjuk miatt tanácsolta el az ítészek csapata, sokkal inkább a lélek nélküli, kiégett, ahogy Mester Tamás fogalmazott, “vendéglátós” stílust kifogásolták bennük.

A casting nem csupán izgalmas, vicces, hanem megható pillanatokat is tartogatott. Az egyik jelentkező két bottal állt a zsűri elé, és elmondta, “betegsége” maradandó. Judit Mariann kérdésére arról beszélt, tisztában van vele, hogy ő nem az az énekes, akivel show-t lehet csinálni, de mindig is vágyott arra, hogy egyszer nagyszínpadról tudja hangjával megérinteni a közönséget.

Több produkció esetében a zsűri teljesen egyetértett, és egyhangúlag szavazták vissza, vagy küldték el a jelentkezőt, de bizony olyan is akadt, amikor az ítészek összezördültek, és nemcsak az énekest, de egymást is keményen, olykor emelt hangon bírálták.

Hogy kik jutottak tovább, az azonban csak a Megasztár adásaiból derül ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik