Szórakozás

VV Attila vallomása: “Mindig kívántam a tested”

Vajon újabb szerelmespár van kialakulóban a ValóVilágban? Attila ugyanis meglehetősen furcsán közeledik Verához, már-már szerelmet vallott neki.

Mondják, hogy a szerelmet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól. Lehet, hogy Attila érzései is kezdenek átfordulni, és már nem is utálja Verát, sokkal inkább vonzódik hozzá? A luxusbörtön fura figurájánál bármi megtörténhet, így aztán az sem kizárt, hogy végül tényleg beleszeret az érzelmes hölgyeménybe. Bár az utóbbi időben a két villalakó folyamatosan marta egymást, a párbaj előtt Attila olyan dolgot árult el Verának, ami láthatóan a már sokat látott lányt is megdöbbentette.

Először kergetni kezdte, majd megpróbálta megcsókolni a leányzót, aki nem hagyta magát. Ezt követően bevallotta neki, hogy mindig is kívánta a testét. Verának egyébként láthatóan tetszett a fiú udvarlása. A villa kavarógépe egyébként azt is elmondta a párbajra induló lakótársának, rossz neki, hogy cinkostárs nélkül maradt, és valójában Verát el tudná képzelni szövetségesének.

Bár Attila szavai a Verával történő beszélgetése alatt őszintének tűntek, valójában nála nem lehet tudni, mennyire gondolta komolyan, amit mondott. Hamarosan egyébként ez is kiderül, és majd meglátjuk, hogy a fiatalok között alakul-e barátság, esetleg szerelem, vagy szex, netán csak szövetségesei lesznek egymásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik