Szórakozás

Pucérkodva sokkoltak a VV elhízott játékosai

Nőiességéről kellett tegnap este számot adnia VV Verának és Eszternek. A lányok le is vetkőztettek. Bár ne tették volna.

Láttunk már sok megdöbbentő dolgot a ValóVilágok történetében, de amit a szerkesztők tegnap este a nézőkre mértek, felért a tömegpusztítással. A két párbajozónak nőiességéről kellett meggyőzni a többieket. A két, nem éppen pillekönnyű hölgyemény szexi ruhát öltött, vagy legalábbis azt hitték, hogy az, amit magukra húztak, jól néz ki. Sajnos azonban inkább szánalasak voltak a testhezsímuló miniruhákban, mintsem kívánatosak. Pedig még csábítani is megpróbáltak, de hát ez annyira nem jött össze nekik.

Aztán amikor már azt gondoltuk, hogy mindent láttunk, még nagyobb csapás következett. A két villalakó levetkőzött, és testápolózni kezdte magát. Eszer fürdőruhában, Vera bugyiban és melltartóban kenegette meglehetősen erős testét. Elképesztő látvány volt mind a két produkció. Bár, ki tudja, biztosan van, akinek ez jön be. A produkciók végén a játékosok többsége úgy ítélte meg, hogy az ügyvédnő a nőisebb a két villalakó közül. Hát, nekik legyen mondva…Ha nem látták, mindenesetre érdemes megnézni a két lengén öltözött lányt. De mi előre szólunk, csak erős idegzetűeknek való a látvány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik