Szórakozás

VV Fecóék váratlanul százezreket költenek? Miből?

A Hír24 információi szerint még ezen a héten kés alá fekszik VV Fecó szerelme. Angéla szilikonciciket kap, nagyobbat és feszesebbet a mostaniaknál.

Sokaknál kiverte a biztosítékot, amikor kiderült, hogy a villa Dumagépének felesége megcsináltatja a kebleit. Ez önmagában persze nem lenne felháborító, hiszen rengetegen élnek ma már az implantátum által nyújtott lehetőségekkel, ám Angéláék állítólag rettenetesen szegények, a műcicik viszont sokba kerülnek. Úgy tudjuk, hogy nagyobbítást 550 ezer forint alatt ma már sehol nem végeznek, ami ugye mégsem egy májkrém ára. Ha valakinek pedig még arra is csak nehezen futja, hogy a rezsijét kifizesse, akkor miből telik vadiúj keblekre? Jogos tehát a kérdés, a villalakó szerelme honnan vette a pénzt a plasztikai beavatkozásra, és azt miért nem inkább a gyermekeire fordítja?
Mindenki téved, aki azt gondolja, hogy Angéla kisfiai elől veszi el az ételt, csak azért, hogy nagyobb cicijei legyenek – állítja a lány édesapja. Mivel Fecó szerelmét nem lehetett elérni, így a fiatalasszony papajá adott magyarázatot a meglehetősen furcsa helyzetre. Horváth László a Hír24-nek azt mondta, lányának semmibe nem kerül a plasztikai műtét, azt reklámért cserébe kapja. Azt, hogy Angélának pontosan mit kell tenni a mellnagyobbításért, a Horváth család feje nem részletezte, de azt elárulta, hogy lányát még ezen a héten megoperálják.
Horváth László azt sem titkolta, hogy a családban gyakorlatilag csak ő dolgozik, de neki is csak alkalmi munkái vannak. Angéla még szülési szabadságon van, és az ötfős családnak alig van bevétele. A férfi arra panaszkodott, hogy csak szaporodnak a kifizetnivaló csekkek, és attól félnek, egyszer csak kikapcsolják náluk a fűtést vagy a villanyt.
Korábban Fecó anyósa is nyilatkozott anyagi helyzetükről a Hír24-nek. Elmesélte, hogy egy kis boltot üzemeltettek, de a gazdasági válság őket is tönkretette, be kellett zárniuk. A házaspár, lányuk és két unokájuk jelenleg egy bérelt lakásban él, de szerencsére ezért sem kell fizetniük. Fecó anyósa a lakhatásért cserébe takarítást vállalt, hogy legalább unokái ne szenvedjenek hiányt. Persze luxusdolgokat így sem tudnak megadni a két kisfiúnak. A Horváth család már csak abban reménykedik, hogy Fecó esetleg megnyeri a VV fődíját.
Angéla pedig abban, hogy férjének majd tetszenek új, nagyobb és feszesebb keblei, ha kiszabadul a luxusbörtönből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik